Botanik
06 Şubat

Botanik


Bitkisel peyzaj uygulamaları , çevre düzenleme hizmetleri, otomatik sulama sistemleri, çim alan uygulamaları, bahçe bakım hizmetleri , süs bitkileri temini , satışı , aydınlatma uygulamaları, drenaj uygulamaları , ahşap yapı uygulamaları, projelendirme ve danışmanlık alanlarında faaliyet göstermektedir.

Kristal Peyzaj olarak istekleriniz doğrultusunda tasarımını gerçekleştirdiğimiz projelerle, yaşamaktan keyif alacağınız estetik, özgün bahçelerle sizleri buluşturuyoruz.Yenilikçi ve girişimci ruhumuzla; yaşamak , çalışmak, öğrenmek ve oynamak için sürdürülebilir mekanlar oluşturuyoruz.Yenilikçi projeler ve ilham verici ortamlar oluşturmak için ihtiyaç , beklentilerinizi sürekli daha iyi anlamaya çalışır, bizimle çalışmaktan memnuniyet duymanızı amaçlarız..

Kristal Peyzaj yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla hayallerinizdeki bahçeyi gerçeğe dünüştürüyoruz. Kurumsallaşma ve şirket prensibini tamamen müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayış çerçevesinde ele alan Kristal Peyzaj sektöre yeni bir anlayış getirme kararı almış ve bu kararı kararlılıkla sürdürmektedir.